Vuxen HLR med hjärtstartare

“Allvarligt talat”

Mikael med mångårig erfarenhet från ambulanssjukvården som sjuksköterka förmedlar kunskap och föreläser i sjukvård på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt. Efter utbildningen känner du dig trygg att agera inför med människor, närstående som drabbas av hjärtstopp eller andra akuta och livshotande tillstånd. Mikael delger på ett mycket starkt sätt erfarenheter från sitt yrke inom akutsjukvården och allvar och humor blandas till kursdeltagarna till ett positivt sätt.

Varje utbildning skräddarsys efter bransch, inriktning och önskemål.

Våra kurser lägger mycket fokus på den mentala och etiska biten för att få deltagarna att våga hjälpa till, vilket är en förutsättning för att göra en insats till den drabbade.

Utbildning genomförs alltid enligt HLR-rådets riktlinjer och ger dig både teoretiska och praktiska kunskaper genom övningar och diskussioner. HLR kursen leds alltid av pedagogiska och erfarna instruktörer med stor verklighetsförankring från ambulanssjukvården.

Utbildningens innehåll

  • HLR (Hjärt- och lungräddning)
  • AED (Hjärtstartare)
  • Stabilt sidoläge
  • Luftvägsstopp
  • Övriga sjukdomstillstånd

Kombinera utbildningar

Kombinera Trafiksäkerhetsföreläsning med första hjälpen. Företaget ska:
– varje år, som en del av det systematiska arbetsmiljöarbetet, gå igenom verksamheten och inventera och identifiera de risker som våra anställda utsätts för vid resor i tjänsten. Alla riskerna ska bedömas utefter allvarlighetsgrad. Vi upprättar en trafiksäkerhetspolicy enligt arbetsmiljöverkets riktlinjer.